New features for “Google Apps for Your Domain”

Kemarin dapet email dari google menyangkut adanya feature-feature baru yang diberikan Google dalam service “Google Apps for Your Domain”, yang kebetulan saya gunakan untuk domain moslem.web.id 🙂

begini petikannya :

Hello Bharata,

We wanted to let you know about some useful new additions to Google Apps for Your Domain. You can set up these new options through the administrative control panel:
http://www.google.com/a/moslem.web.id

The start page
The start page lets you easily create a unique, dynamic place for your users to find relevant, essential information, preview their inboxes and calendars, and search the web. You customize the layout, header area and overall color scheme, as well as the page’s default content, which can include Google Personalized Homepage modules, your own content and links, and RSS feeds. After your users log in, they can further customize the start page so it’s just right. To create and publish your domain’s start page, log in to the control panel.

Support for new languages
We recently added a whole batch of new languages to the administrative control panel, so if English isn’t your native tongue, try Google Apps for Your Domain in any of these other languages: Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), Danish, Dutch, Finnish, French, German, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Turkish or UK English. If you’d like to use the control panel in one of these languages, log in to the control panel and click ‘Domain Settings’ to edit advanced settings.

Custom URLs for your domain’s Google-powered apps Now you can set up simple URLs on your own domain for your Google services. For example, your users could access their email accounts at mail.moslem.web.id. Log in to the control panel to edit these links.

Support for multiple domains
If your business or organization has other domain names in addition to moslem.web.id, you can now associate all of your domains together. This way, when emails and calendar event invitations are sent to accounts at your secondary domain name, the messages and invitations will be routed to the right accounts at moslem.web.id.

Sekarang, jika ingin mengakses webmail moslem.web.id tinggal ketik http://mail.moslem.web.id, jadi lebih simple 🙂

Apalagi ini?

Ya Allah…
Apakah semua ini?
Tunjukkanlah padaku sebuah kebenaran
Bukan kebenaran pada sisiku
Bukan juga kebenaran pada sisinya
Tapi tautkan hamba dengan kebenaran-MU

Jika ia memang tercipta indah untukku
Dekatkanlah… semilah… kuntum ini
Jika ia bukan yang tercipta temaniku
Jauhkanlah dan bangunkan aku dari mimpi ini

Keraguan tak urung pergi dari hatiku
Bimbang tak dapat kutepis
Apakah semua ini hanya sebuah kerikil?
Yang kan hilang disapu hujan musim ini?
Ataukan sebuah jurang tak bertepi?
Yang takkan bisa terlalui?

Ya Allah…
Jika ia Jodohku…
Dekatkanlah…!!!
Jika ia bukan jodohku…
Jauhkanlah…!!!
Berikan aku terang dalam setiap nafasku
Jangan berikan aku malam dari setiap pagi hariku

Ya Allah…
Aku memohon pada-Mu…
Hanya pada-MU…

Bos…!!! kapan upgrade Servernya?

Hehehehe, wujud kekesalan ama bos-bos di kantor, katanya mo upgrade server, tapi ternyata sampe sekarang kagak jadi-jadi, jadi sebel…. 🙁

Dipake buat kantor sendiri aja udah empot-empotan, ditambah lagi expand kantor baru buat office Joint Operations…, dasar Pelit….!!!

Jadi diganti kagak nih? mbok ya liat tuh report nya, klo seumpama tuh server jadi orang, mungkin dah nangis sampe abis air matanya tuh server 🙁